Konstruktionsingeniør 5-7 års erfaring
Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma
Støtter velgørenhed
Karriere muligheder
Godt socialt miljø
Tæt på offentlig transport

Konstruktionsingeniør til projekterende team i København

  • Er du klar til at udfordre din faglige viden og være med til at skabe noget nyt og innovativt?
  • Har du mod på at indgå i et kreativt og tværfagligt miljø, og tør du drømme og udfordre designprocessen? 
  • Har du lyst til at arbejde i et rådgivende ingeniørfirma, som tænker utraditionelt og visionært?
  • Har du lyst til at arbejde med nogle af Danmarks mest spændende projekter indenfor konstruktion?

Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma er en inspirerende videns- og teknologivirksomhed forankret i grundlæggerfamiliens tro på udvikling og teknikkens muligheder.

Vores virksomhed er utraditionel og visionær med følgende statement:

"Søren Jensen - her mødes hardcore ingeniørviden og den nyeste teknologi med passion og drømme. Det giver værdiskabende løsninger og inspirerende ingeniørkunst."

 

Vil du være med til at skabe udvikling, ingeniørkunst og fremtidens byggeri? 

Jobbet

Vi søger en dynamisk konstruktionsingeniør til vores kontor midt i København nærmere bestemt ved Nørreport station/Kultorvet. Du vil indgå i vores tværfaglige team, som er under opbygning og udvikling for at stå robust overfor de kommende opgaver.

Dine arbejdsopgaver vil primært omfatte rådgivning og projektering, samt projektopfølgning/tilsyn med udførelsen af konstruktioner. Du kommer til at skabe projekter i tværfaglige projektgrupper og vil indgå i tæt samarbejde med bygherrer, arkitekter og entreprenører. Dagligdagen vil typisk omfatte udarbejdelse af ideoplæg og skitseoplæg, dialog med bygherre, arkitekt og entreprenør samt projektering i efterfølgende faser og udarbejdelse af statisk dokumentation m.m.

Projekterne er forskelligartede; det kan f.eks. være kontorer, kulturcentre, undervisningsinstitutioner, industribyggeri, laboratorier og renrum, mm.

 

Dine faglige kompetencer

Du er uddannet konstruktions-/bygningsingeniør og har 5-7 års erfaring med projektering af bærende konstruktioner. Du har en god forståelse for statiske systemer, og kendskab til plasticitetsteori og elasticitetsteori.

Du har erfaring fra branchen hos en rådgivende ingeniørvirksomhed eller en anden aktør, hvor du har arbejdet med rådgivning og detailprojektering.

Du har erfaring med computational / parametrisk design og kan anvende et eller flere værktøjer indenfor dette område.

Det er en fordel, at du har kendskab til regenerativt og karbonneutralt byggeri, men ikke en forudsætning for at søge stillingen.

Endvidere har du generel erfaring med forskellige typer IT-værktøjer; Søren Jensen anvender Revit på højt niveau. Du har erfaring med Robot eller andre FEM programmer.

Du har forståelse og respekt for andre fagdiscipliner, og så skal du kunne begå dig professionelt på både dansk og engelsk.

Dine personlige kompetencer

Du har lyst til at være en del af et team, som forstår vigtigheden af at hjælpe vores kunder videre med udvikling af deres faciliteter og gøre projekter til virkelighed!

Du har interesse for at bidrage til en bæredygtig omstilling af byggebranchen igennem dit arbejde som konstruktionsingeniør og er indstillet på at anvende en regenerativ tilgang til byggeri.

Du ser dig selv som innovativ, handlekraftig og løsningsorienteret. Du kan lide at tage ansvar, og er indstillet på at tage beslutninger. Din kommunikationsform er åben, respektfuld og tillidsvækkende, og du kan lide at arbejde i et team og på tværs af faggrænser. Du er selvkørende og produktiv, og så har du både evnen og viljen til at eksekvere. Du ser forandringer som en selvfølgelig del af udviklingen, og har lyst til at være med i opbygningen af et robust team i København.

Virksomheden tilbyder

Søren Jensen er en familieejet virksomhed med en organisation, hvor der er kort fra tanke til handling. Virksomheden er teknologiførende og går meget op i faglig udvikling, både hos dig som medarbejder og for de forskellige faggrupper i virksomheden.

Du vil indgå i et tværfagligt team og referere til lederen for dette team. Medarbejderne i teamet vil efter erfaring og ønske få projektlederrollen på forskellige projekter. Derudover deltager du aktivt i faggruppen Konstruktion, som mødes jævnligt, hvor medarbejderne fra Århus og København får erfaringsudveksling og kompetenceudvikling. Her har du stor mulighed for at bringe dine kompetencer i spil og udvikle dig fagligt.

Har ovenstående givet dig lyst til at søge job hos Søren Jensen Rådgivende Ingeniører? 

Send ansøgning og CV via linket her på siden. Ansøgninger behandles løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Teamleder Brian Søndergaard på tlf. 24 29 84 85.

Du kan læse mere om Søren Jensen på vores hjemmeside www.sj.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Om os
Søren Jensen er kendt for sin flade organisation, hvor der er nærhed mellem både ledelse og medarbejdere, og mellem kunde og medarbejdere. Der arbejdes hele tiden på at medarbejderne får de bedste betingelser for arbejdsglæde, tryghed og lysten til at afprøve nye ideer. Er du den næste medarbejder, der skal være med til at skabe næste generations byggeri?

Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma er en inspirerende videns- og teknologivirksomhed forankret i grundlæggerfamiliens tro på udvikling og teknikkens muligheder. Vi er i dag 130 medarbejdere fordelt på vores to lokationer i hhv. Aarhus og København. Arbejdsområderne er meget varierende og omfatter bygningsdesign og renovering, hospitalsbyggeri og teknologi, undervisnings- og forskningsbyggeri, samt industribyggeri og -process. Hos Søren Jensen arbejder vi i tværfaglige teams hvor konstruktørerne er ligestillede med de forskellige fagingeniører. Medarbejderne indgår i landsdækkende faggrupper, hvor der er fokus på; udvikling, vidensdeling, kvalitetsudvikling og synliggørelse af faget. Der dedikeres midler til kompetenceudvikling, forskning og nytænkning.

Virksomhedens kendetegn er at være blandt de første til at tilegne og benytte ny viden. De er førende i anvendelsen og udviklingen indenfor BIM, Computational Design, Off-site Manufacturing og næste generations byggeri. De digitale tegnestuer fremmer den kreative proces, med store touchscreens, 3D-printere, lasercuttere, robotter og den største serverpark blandt ingeniørvirksomheder i Danmark.