Erfaren VVS Ingeniør til projekterende team i Aarhus
Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma
Støtter velgørenhed
Karriere muligheder
Godt socialt miljø
Tæt på offentlig transport

Erfaren VVS ingeniør eller installatør til projekterende team i Aarhus

  • vil du være med til at skabe næste generations byggeri
  • er du klar til at udfordre din faglige viden - og vil du være med til at skabe noget nyt og innovativt?
  • har du lyst til at arbejde i et rådgivende ingeniørfirma, som tænker utraditionelt og visionært?

Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma er en inspirerende videns- og teknologivirksomhed forankret i grundlæggerfamiliens tro på udvikling og teknikkens muligheder.

Vores virksomhed er utraditionel og visionær med følgende statement:

"Søren Jensen - her mødes hardcore ingeniørviden og den nyeste teknologi med passion og drømme. Det giver værdiskabende løsninger og inspirerende ingeniørkunst."

Vi har brug for en erfaren VVS ingeniør/-installatør, som gerne vil indgå i et kreativt tværfagligt miljø og som tør drømme stort og udfordre processer; og som har lyst til at arbejde med de mest spændende VVS projekter indenfor kontorer, kulturcentre, undervisningsinstitutioner, industribyggeri, laboratorier og renrum, mm.

 

Jobbet

Vi søger en erfaren VVS-ingeniør /-installatør til vores kontor midt i Aarhus C., nærmere bestemt Åboulevarden. Du vil indgå i vores tværfaglige team, som er under udvikling for at stå robust overfor de kommende opgaver.

Dine arbejdsopgaver vil primært omfatte rådgivning og projektering samt projektopfølgning/tilsyn og idriftsætning af installationer. Du kommer til at skabe projekter i tværfaglige projektgrupper og vil indgå i tæt samarbejde med bygherrer, arkitekter og entreprenører. Dagligdagen vil typisk omfatte udarbejdelse af ideoplæg og skitseoplæg, dialog med bygherre, arkitekt og entreprenør samt projektering i efterfølgende faser.


Faglige kompetencer

Du har en faglig baggrund som VVS-ingeniør og/eller -installatør inden for VVS og gerne med kølingsanlæg.

Du har solid erfaring fra branchen hos en rådgivende ingeniørvirksomhed eller f.eks. fra entreprenørbranchen, hvor du har arbejdet med rådgivning og detailprojektering.

Det er en fordel hvis du også har kendskab til farma og/eller fødevareproduktion samt GMP, men ikke et krav.

Det er en fordel, at du har kendskab til regenerativt og karbonneutralt byggeri, men ikke en forudsætning for at søge stillingen.

Du har forståelse og respekt for andre fagdiscipliner, du har gode IT-færdigheder, og du begår dig professionelt på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt. Erfaring med Revit er en fordel.

 

Personlige kompetencer

Du har lyst til at være en del af et team, som forstår vigtigheden af at hjælpe vores kunder videre med udvikling af deres faciliteter og gøre projekter til virkelighed!

Du har interesse for at bidrage til en bæredygtig omstilling af byggebranchen igennem dit arbejde som VVS-ingeniør og er indstillet på at anvende en regenerativ tilgang til byggeri.

Du ser dig selv som innovativ, handlekraftig og løsningsorienteret. Du kan lide at tage ansvar, og er indstillet på for at tage beslutninger. Din kommunikationsform er åben, respektfuld og tillidsvækkende, og du kan lide at arbejde i et team og på tværs af faggrænser.

Du er selvkørende og produktiv, og så har du både evnen og viljen til at eksekvere.

Du ser forandringer som en selvfølgelig del af udviklingen, og har lyst til at være med i opbygningen af et robust team i Aarhus.

 

Virksomheden tilbyder

Søren Jensen er et familiedrevet firma med en meget positiv ånd, og der er kort fra tanke til handling. Virksomheden er teknologiførende, og går rigtig meget op i faglig udvikling, både for dig som medarbejder og for de forskellige faggrupper i virksomheden.

Du vil indgå i et tværfagligt team og referere til lederen for dette team. Medarbejderne i teamet vil efter erfaring og ønske få projektlederrollen på forskellige projekter. Derudover deltager du aktivt i faggruppen VVS, som mødes jævnligt hvor medarbejderne fra Århus og København får erfaringsudveksling og kompetenceudvikling. Her har du stor mulighed for at bringe dine kompetencer i spil og udvikle dig fagligt.

 

Har ovenstående givet dig lyst til at søge job hos os?

Send ansøgning og CV via linket her på siden. Ansøgninger behandles løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen kan du kontakte Forretningsleder Finn Mølgaard på tlf.: 41949440.

Du kan læse mere om Søren Jensen på vores hjemmeside www.sj.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Om os
Søren Jensen er kendt for sin flade organisation, hvor der er nærhed mellem både ledelse og medarbejdere, og mellem kunde og medarbejdere. Der arbejdes hele tiden på at medarbejderne får de bedste betingelser for arbejdsglæde, tryghed og lysten til at afprøve nye ideer. Er du den næste medarbejder, der skal være med til at skabe næste generations byggeri?

Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma er en inspirerende videns- og teknologivirksomhed forankret i grundlæggerfamiliens tro på udvikling og teknikkens muligheder. Vi er i dag 130 medarbejdere fordelt på vores to lokationer i hhv. Aarhus og København. Arbejdsområderne er meget varierende og omfatter bygningsdesign og renovering, hospitalsbyggeri og teknologi, undervisnings- og forskningsbyggeri, samt industribyggeri og -process. Hos Søren Jensen arbejder vi i tværfaglige teams hvor konstruktørerne er ligestillede med de forskellige fagingeniører. Medarbejderne indgår i landsdækkende faggrupper, hvor der er fokus på; udvikling, vidensdeling, kvalitetsudvikling og synliggørelse af faget. Der dedikeres midler til kompetenceudvikling, forskning og nytænkning.

Virksomhedens kendetegn er at være blandt de første til at tilegne og benytte ny viden. De er førende i anvendelsen og udviklingen indenfor BIM, Computational Design, Off-site Manufacturing og næste generations byggeri. De digitale tegnestuer fremmer den kreative proces, med store touchscreens, 3D-printere, lasercuttere, robotter og den største serverpark blandt ingeniørvirksomheder i Danmark.